sluit
SomatiFie
BMW
Dnata
Geometry Global
Guylian
Avanos
Alfen
Barry Callebaut
Neuhaus
Kingspan
Nestlé health science
Tupperware
Absintt
Isomasters
Komorebi
Halyard

Food en drinks fotografie & video

Studio Ballena is gespecialiseerd in food en drinks reclame fotografie. Wij zijn een reclamefotografie studio die zowel agencies, grote merken als start-ups helpt visueel verbluffende campagnes te maken die een blijvende indruk achterlaten.

Bij Studio Ballena begrijpen we de kracht van visuele communicatie. Ons in-house team en vaste freelancers hebben de passie voor het vastleggen van food en drinks op een krachtige manier. Of je nu een jouw product wilt laten zien, de essentie van het merk wilt vastleggen of een meeslepend verhaal wilt vertellen, wij hebben de expertise en passie om je verwachtingen te overtreffen.


Bij Studio Ballena staan we voor dynamische, kleurrijke en uitzonderlijke food & drinks foto en video. Of het nu gaat om bier, cocktails, sterke dranken, bruisende frisdranken of decadente chocolade, pralines, snoep of zoveel meer, we streven ernaar om ze op een unieke en krachtige manier vast te leggen.


Wat maakt Studio Ballena anders? Onze diepgaande ervaring in de food en drinks reclame en verpakkingen stelt ons in staat om op maat gemaakte fotografie-oplossingen te bieden die perfect aansluiten op jouw creatieve visie. We begrijpen de kritieke deadlines en het belang van nauwkeurige planning. Met ons kun je rekenen op professionele service en tijdige levering, zodat de campagnes soepel verlopen.

Blader door ons portfolio om voorbeelden te zien van ons eerdere werk en laat je inspireren. Ons ervaren team werkt nauw met jou samen om de juiste sfeer en emotie over te brengen, zodat jouw campagnes maximale impact hebben. Voor alle media, print advertenties, digitale media of billboards, wij leveren altijd beelden die de aandacht trekken en jouw boodschap versterken. Of je een high-end agency, internationaal merk of een lokale ondernemer bent, we nodigen je uit om samen te werken met Studio Ballena voor je volgende reclamefotografie project. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen een creatieve reis starten.


Op zoek naar een partner voor reclame fotografie en video?


CONTACTEER ONS