sluitSomatiFie
BMW
Dnata
Geometry Global
Guylian
Avanos
Alfen
Barry Callebaut
Neuhaus
Kingspan
Nestlé health science
Tupperware
Absintt
Isomasters
Komorebi
Halyard

Food, drinks en product video & motion

Studio Ballena is gespecialiseerd in tabletop video & motion. Wij zijn een reclamefotografie & video studio die zowel agencies, grote merken als start-ups helpt visueel verbluffende campagnes te maken die een blijvende indruk achterlaten.

Bij Studio Ballena begrijpen we de kracht van visuele communicatie. Ons in-house team en vaste freelancers hebben de passie voor het vastleggen van reclame visuals op een krachtige manier. Of je nu een jouw product wilt laten zien, de essentie van het merk wilt vastleggen of een meeslepend verhaal wilt vertellen, wij hebben de expertise en passie om je verwachtingen te overtreffen.


Wat maakt Studio Ballena anders? Onze diepgaande ervaring in advertising en verpakkingen stelt ons in staat om op maat gemaakte fotografie, video & motion oplossingen te bieden die perfect aansluiten op jouw creatieve visie. We begrijpen de kritieke deadlines en het belang van nauwkeurige planning. Met ons kun je rekenen op professionele service en tijdige levering, zodat de campagnes soepel verlopen.


We gaan een stap verder en maken graag gebruik van motion control en speciale effecten om extra dynamiek en diepgang te geven aan de video & motion projecten die we creëren. Dit zorgt ervoor dat jouw campagne nog meer in het oog springt en interactie krijgt. Met behulp van onze motion control robot, special effects systemen, high-speed camera en 12K video opnames zijn de creatieve mogelijkheden bijna ongelimiteerd met extreme slow-motion beelden en dynamische speciale effecten.

Blader door ons portfolio om voorbeelden te zien van ons eerdere werk en laat je inspireren. Ons ervaren team werkt nauw met jou samen om de juiste sfeer en emotie over te brengen, zodat jouw campagnes maximale impact hebben. Voor alle digitale media, advertenties of billboards, wij leveren altijd beelden die de aandacht trekken en jouw boodschap versterken. Of je een high-end agency, internationaal merk of een lokale ondernemer bent, we nodigen je uit om samen te werken met Studio Ballena voor je volgende reclame video & motion project. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen een creatieve reis starten.


Op zoek naar een partner voor reclame fotografie en video?


CONTACTEER ONS