sluit

Ons team biedt expertise en veelzijdige creatieve vaardigheden voor elk project

Studio Ballena is gespecialiseerd in reclame fotografie voor voeding, dranken en producten. Wij zijn een reclamefotografie studio die zowel agencies, grote merken als start-ups helpt visueel verbluffende campagnes te maken die een blijvende indruk achterlaten.

Bij Studio Ballena begrijpen we de kracht van een goed uitgewerkt beeld. Met ons in-house team en vaste freelancers werken we onvermoeibaar om uw visie tot leven te brengen. Of je nu een product wilt laten zien, de essentie van het merk wilt vastleggen of een meeslepend verhaal wilt vertellen, wij hebben de expertise en passie om je verwachtingen te overtreffen.

Onze benadering van reclamefotografie is gebaseerd op samenwerking. Wij geloven dat de beste resultaten worden bereikt wanneer klanten, agencies en fotograaf en team hand in hand werken, ideeën uitwisselen en elkaars expertise benutten. Vanaf de eerste conceptontwikkeling tot aan de finale afwerking geven we prioriteit aan open communicatie om ervoor te zorgen dat elk aspect van je project overeenkomt met je doelen en doelstellingen.

In onze ultramoderne studio, uitgerust met geavanceerde apparatuur en belichting, hebben we de middelen om projecten van elke schaal aan te kunnen. We zijn ervaren in het fotograferen van reclamebeelden voor food, drinks en producten. Ons veelzijdige team past zich aan de unieke vereisten van elk project aan en brengt een frisse kijk en creatieve flair naar elke shoot. Uiteraard zijn shoots in externe studio's zeker ook mogelijk.

Met een scherp oog voor detail plannen we zorgvuldig elk aspect van de shoot, van het scouten van locaties, set opbouw tot het coördineren van rekwisieten. Wij geloven dat een goed uitgevoerd plan de basis is van een succesvolle campagne en we laten geen middel onbeproefd om ervoor te zorgen dat elk element naadloos aansluit bij jouw visie.

Bij Studio Ballena zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en een ongeëvenaarde klantenservice. We begrijpen het belang van deadlines alsook budgetten en we werken er hard aan om je uiteindelijke foto's op tijd te leveren en binnen budget, elke keer weer. Onze toewijding aan uitmuntendheid heeft ons een reputatie opgeleverd als betrouwbare partner onder onze klanten, die op ons vertrouwen om hun creatieve visies tot leven te brengen.

Blader door ons portfolio om voorbeelden te zien van ons eerdere werk en laat je inspireren. Of je nu een high-end agency, internationaal merk of een lokale ondernemer bent, we nodigen je uit om samen te werken met Studio Ballena voor je volgende reclamefotografie project. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen een creatieve reis beginnen.

Wie zit er achter Studio Ballena?

Bert  Balcaen

Fotograaf - CGI - post production - drone pilot


Bert runt Studio Ballena al meer dan 10 jaar en is het creatieve brein.

Zijn technische skills en inzicht in de activiteiten van klanten zijn de ideale combinatie om indrukwekkende en commercieel doeltreffende beelden te realiseren.

Zijn enthousiasme, creatieve visie en flexibele touch maken van elk project een aangename ervaring, waardoor klanten regelmatig en jarenlang samenwerken met Studio Ballena.
BERT BALCAEN

Caroline  Temmerman

Pre & post production - marketing - management


Caroline is sinds de start van Studio Ballena aan boord en aan de zijde van Bert.
Ze is de ideale partner om complexe projecten te begeleiden en een charmant contact voor klanten en partners.

Daarnaast staat ze in voor marketing en job management.

Actief zowel op set als achter de schermen is ze al jaren de ruggengraat van Studio Ballena.

CAROLINE TEMMERMAN
We zorgen steeds voor een transparante communicatie, iets dat wij zelf heel belangrijk vinden in een klantenrelatie.
bert balcaen

Graag op de hoogte blijven van nieuws en insights?