sluit
SomatiFie
BMW
Dnata
Geometry Global
Guylian
Avanos
Alfen
Barry Callebaut
Neuhaus
Kingspan
Nestlé health science
Tupperware
Absintt
Isomasters
Komorebi
Halyard

Industriële fotografie

Studio Ballena is gespecialiseerd in industriële- en bedrijfsfotografie. Wij visualiseren de logistieke, technische en administratieve processen zodat jouw doelgroep daadwerkelijk kan zien hoe de productie of dienstverlening in zijn werk gaat.

Als producent of dienstverlener wil je uiteraard de unieke kenmerken van jouw product of merk benadrukken. Het vastleggen op beeld van de werking van jouw bedrijf kan er voor zorgen dat (potentiële) klanten zich beter kunnen vereenzelvigen met het bedrijf. Tegelijkertijd plaatst professionele bedrijfsfotografie de unieke persoonlijkheid van jouw merk extra op de voorgrond.


Studio Ballena legt de activiteiten van jouw bedrijf en personeel vast. Jouw bedrijf een gezicht geven, dat is waar het bij goede bedrijfsfotografie om gaat. Je stelt niet alleen je bedrijf voor door middel van industriële bedrijfsfotografie, maar ook jouw werkwijze, processen en realisaties binnen het bedrijf.


Wij staan in voor elk aspect van het creatieve proces en letten er nauwlettend op dat de essentie van jouw merk of bedrijf centraal blijft staan. Dankzij de nabewerking van de gemaakte foto's ontvang je de beelden in onberispelijke kwaliteit, die je meteen kan inzetten om jouw merkbekendheid en -loyaliteit te vergroten. 

Met beelden die zo sterk en helder zijn als degene die we bij Studio Ballena maken, kan jouw bedrijfsfotografie een wereld van verschil maken in het overtuigingsproces van jouw klanten.