sluit

Drone- en luchtfotografie

Studio Ballena verzorgt luchtbeelden van uw bedrijf, realisaties of projecten enerzijds met onze eigen drones ofwel bij complexe situaties in samenwerking met een partner in helicopterverhuur. Telkens gebeurt de realisatie van de luchtbeelden met de juiste voorbereidingen, volgens de geldende regels en rekening houdend met de nodige veiligheidsvoorschriften.


Onze eigen fotograaf/dronepiloot verzorgt de opnames met behulp van een van onze eigen drones, die wordt geselecteerd in functie van het project. Als erkend en gecertifieerd drone exploitant is Studio Ballena en de piloot/fotograaf, geregistreerd, vergund volgens de nieuwe EU drone wetgeving en zijn we ook correct verzekerd.

Benieuwd naar onze portfolio drone- en luchtfotografie? 

Vanuit de lucht professioneel in beeld gebracht.

Om luchtbeelden van hoge kwaliteit te maken is de nodige voorbereiding cruciaal waarbij alle aspecten zoals vliegregels, weersomstandigheden en de juiste perspectieven worden ingecalculeerd. We leggen uitzonderlijke en indrukwekkende sensaties vast vanuit de lucht. Studio Ballena geeft u hiermee beeldmateriaal van uw bedrijf, realisatie of project dat u duidelijk kan onderscheiden en zeer sterk aandacht trekt van uw potentiële klanten.

Dronefoto De Rocker Logistics Zele

Professionele en boeiende dronefotografie van  Studio Ballena 


Wij werken samen met onze klanten om de luchtbeelden exact volgens de verwachtingen en doelen te maken. Dankzij de nabewerking van de gemaakte foto's ontvang je de beelden in onberispelijke kwaliteit, die je meteen kan inzetten om de visuele identiteit te vergroten. 


Met beelden die zo sterk en helder zijn als degene die we bij Studio Ballena maken, kan jouw luchtfotografie een wereld van verschil maken in het overtuigingsproces van jouw klanten. 

Op zoek naar een partner voor jouw luchtfotografie?

contacteer ons