Wilt u een nieuwe website laten maken? Of wilt u uw bedrijf online in de kijker zetten, bijvoorbeeld op sociale media of in een magazine? Wat het doel ook is, met sprekende beelden kunt u uw verhaal nog beter vertellen dan enkel met woorden. En elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen, niet?


WAAROM KIEZEN VOOR INDUSTRIËLE FOTOGRAFIE?

  • · Uw bedrijf online laten uitblinken met professionele beelden versterkt het bedrijfsimago.

    · Aan de hand van bedrijfsfotografie kunt u een beeld schetsen van uw bedrijf, een beeld dat uw klanten anders wellicht missen. U plakt gezichten op namen, u kunt bepaalde bedrijfsprocessen in beeld brengen, u kunt uitpakken met de gebouwen waar de magie gebeurt.

    · Lange teksten worden online meestal niet gelezen. Een knap beeld heeft meer kans om de aandacht van een mogelijke consument langer vast te houden.

    · Professionele bedrijfsfoto’s zorgen voor een aantrekkelijke en interessante website die de consumenten bijblijft. Mooie foto’s zorgen voor meer clicks en interactie online.

    · Mooie beelden zorgen voor een goede eerste indruk van uw doelpubliek en kunnen zelfs een overtuigende factor zijn.

CNC freesmachine in werking


LEG ZELF DE ACCENTEN

Met bedrijfsfotografie kunt u een mooi beeld geven van uw bedrijf, waar u voor staat en welke waarden voor u belangrijk zijn. Wat er dan precies in de kijker moet komen te staan, kunt u zelf kiezen. Ieder aspect van het bedrijf kan namelijk gefotografeerd worden. Het personeel, gebouwen, bedrijfsprocessen en uitvoeringen kunnen op een gepaste manier in beeld worden gebracht.


RECLAME VOOR UW BEDRIJF, ON- EN OFFLINE, IN ÉÉN RECHTE LIJN

Al uw bedrijfscommunicatie in één rechte lijn met de huisstijl, dat is het doel. Communiceert u offline op een bepaalde manier over uw bedrijf, dan moet die stijl gevolgd worden voor uw online bedrijfscommunicatie. Hebt u ook nieuw materiaal nodig voor offline gebruik, dan kunt u dit best vooraf laten weten aan uw bedrijfsfotograaf. Op die manier ontvangt u professioneel beeldmateriaal dat geschikt is voor zowel de website / webshop en voor sociale media als voor reclamecampagnes, brochures en drukwerk. Zo kunt u via elk on- en offline platform gelijkwaardige content en dito beelden verspreiden.


Opmeting 3D freesonderdeelMet bedrijfsfotografie kunt u uw bedrijf online in de kijker zetten. U kunt bij Studio Ballena terecht voor een professionele aanpak. Onze bedrijfsfotografen maken graag kennis met uw bedrijf en verliezen het doel van de bedrijfsfoto’s niet uit het oog. Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie.