sluit

Food fotografie

Bij Studio Ballena leggen we de natuurlijke schoonheid, de prachtige kleuren en de ingewikkelde texturen van voedsel vast. We werken nauw samen met onze klanten om er zeker van te zijn dat de essentie en visie die zij willen delen, wordt overgebracht via onze beelden.


In onze studio zorgen we voor de juiste omkadering, onberispelijke foodstyling en fotograferen we eten en drinken met de grootste zorg en precisie. Onze professionele foodfotograaf creëert kwaliteitsbeelden om van te watertanden, die inzetbaar zijn op verschillende kanalen. 

Benieuwd naar onze portfolio food fotografie? 

Jouw food professioneel in beeld gebracht.

Om voedsel op een goede manier weer te geven - met een kans om echt op te vallen in social media-feeds - kijken wij verder dan enkel de visuele kwaliteiten van een gerecht of drankje. We leggen sensaties vast die gewoonlijk niet te capteren zijn. Studio Ballena zoekt met andere woorden een manier om temperaturen, textuur, geur, kruidigheid, geluid en ja, zelfs smaak, weer te geven. 

Elisettes met decoratie chocolaterie Elise

Professionele en boeiende foodfotografie van  Studio Ballena 


Wij werken samen met onze klanten nauwlettend aan de foodstyling, schikking en presentatie van gerechten om de foto's echt tot leven te brengen. Dankzij de nabewerking van de gemaakte foto's ontvang je de beelden in onberispelijke kwaliteit, die je meteen kan inzetten om de visuele identiteit te vergroten. 


Met beelden die zo sterk en helder zijn als degene die we bij Studio Ballena maken, kan jouw foodfotografie een wereld van verschil maken in het overtuigingsproces van jouw klanten. 

Op zoek naar een partner voor jouw foodfotografie?

contacteer ons